Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web stranice, analize korištenja web stranice i pomoći u našim marketinškim aktivnostima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Društvo je osiguralo kontinuitet poslovanja i preventivne mjere protiv COVID-19

16. ožujka 2020
The company ensured business continuity and preventive measures against COVID-19

Tvrtka je sukladno propisanim internim politikama od 16. ožujka 2020. aktivirala plan kontinuiteta poslovanja kako bi osigurala da ne dođe do prekida u poslovnim aktivnostima zbog nove situacije vezane uz korona virus. Kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja i smanjio rizik od zaraze korona virusom, tj. njegovog daljnjeg širenja, na najmanju moguću mjeru, Tvrtka je poduzela odgovarajuće mjere, koje uključuju:

  • rad od kuće velikog broja zaposlenika Društva;
  • smanjenje svih ostalih fizičkih interakcija u poslovanju poput sastanaka i sjednica, koji će biti zamijenjeni telefonskim i video konferencijama;
  • komunikacija s investitorima, poslovnim partnerima, regulatornim i ostalim tijelima odvijat će se putem e-maila i telefona, te iznimno osobno ako za tim bude potrebe.

Društvo je u potpunosti i kontinuirano dostupno svim investitorima, poslovnim partnerima, regulatornom tijelu i ostalim institucijama putem e-maila i telefona tijekom radnog vremena od 8:00 do 16:00 sati. Za sva pitanja, s povjerenjem nas kontaktirajte. Ako trebate doći osobno u prostorije Društva, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate telefonom ili e-mailom.

Kontakt informacije Društva

Telefon: +385 6468 141, +385 6468 142

Mobitel: +385 91 6113 011, +385 98 9681 818

E-mail: sqcapital@sqc.hr

Društvo je sukladno propisanim internim politikama od 16. ožujka 2020. aktiviralo plan kontinuiteta poslovanja kako bi osiguralo da ne dođe do prekida u poslovnim aktivnostima zbog nove situacije vezane uz korona virus.

Spremni surađivati sa SQ Capitalom?

Podrška izvrsnim timovima je u samoj srži našeg djelovanja