logo

Zaposlenje

Otvorene molbe

SQ Capital je društvo orijentirano na upravljanje alternativnim investicijskim fondovima. Iako smo „mlado“ društvo, članovi tima sudjeluju u industriji investicijskih fondova dugi niz godina. No naš background i djelovanje ne mogu se svesti samo na industriju upravljanja investicijskim fondovima, naši su interesi puno širi.

Marljivost, energija, samostalnost i druge često tražene osobine novih zaposlenika ne temelje se na talentu već se, po našem sudu, potiču prijateljskom i poticajnom radnom atmosferom te zajedničkim ciljem i osjećajem uključenosti što će dugoročno otkriti one prave talente svake osobe. Bez čvrstih ograničenja, često vrlo prisutnih na tržištu rada, možemo garantirati da će se tvoja karijera razviti u smjeru tvojih snažnih strana i interesa.

Ukoliko ste zainteresirani za rad kod nas budite slobodni uputiti nam otvorenu molbu i životopis na mail sqcapital@sqc.hr. U slučaju da nemamo trenutno otvorenih natječaja, pohranit ćemo Vaše podatke te ćemo Vas kontaktirati ukoliko se ukaže prilika za kandidatom Vašeg profila.

Radujemo se Vašoj prijavi!

SQ Capital

Aktivni natječaji

U potrazi smo za osobom koja bi se pridružila našem timu. Ukoliko si pedantna, odgovorna i predana osoba, spremna na ulaganje u vlastiti rast i razvoj, pozivamo te da se prijaviš za radno mjesto:

Suradnik/ Pripravnik - Back office (m/ž)

Tražimo suradnika na kojeg se možemo osloniti i koji bi sudjelovao u poslovima izračuna neto vrijednosti imovine fondova pod upravljanjem, pripremao, organizirao i arhivirao poslovnu dokumentaciju, vodio poslovne evidencije te obavljao druge poslove podrške. U nastavku su dane osnovene informacije o radnom mjestu, a za skidanje oglasa kliknite na naziv radnog mjesta.

 

Trajanje natječaja: 4.5.2021. godine - 14.5.2021. godine

Lokacija rada: Zagreb

Rad na: Određeno vrijeme - 1 godina,  s mogućnošću stalnog zaposlenja

Nudimo: Rad u malom, ali dinamičnom i poticajnom okruženju, te suradnju s timom koji je orijentiran na stjecanje novih znanja i vještina i koji će te kontinuirano poticati na rast i razvoj te daljnje napredovanje.

Način prijave: Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo, pozivamo te da nam pošalješ svoj životopis i molbu s detaljnim opisom dosadašnjih poslova do 14.5.2021. godine, na email sqcapital@sqc.hr.